070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Pantai Indah

Dit hotel ligt in het centrum van Pantai Indah in het district Pangandaran aan de zuidkust van Java. Deze plaats ligt aan de ingang van een landtong en dat biedt de mogelijkheid dat u vanaf dezelfde plek zowel de zon kunt zien opkomen als kunt zien ondergaan. Er zijn hier stranden met wit zand, er is een marine park waar u vissen en andere zeedieren kunt aanschouwen. In de buurt vindt u nog grotten die de Japanners tijdens WOII gebruikten om zich te verstoppen voor de Nederlandse troepen om die te kunnen aanvallen. In de omgeving van dit hotel kunt u uitstekend duiken en snorkelen, apen voederen of foto’s maken van de herten.
Faciliteiten
Het hotel bestaat eigenlijk uit twee aparte gedeeltes die elk hun eigen faciliteiten hebben. Zo vindt u bij beide een ruim buitenzwembad, tennisbanen, een speelplaats en een wandelpromenade. Verder is er een restaurant, auto- en fietsverhuur en kunt u massages boeken. Deze omgeving is bijzonder aantrekkelijk voor wie van zeebanket houdt want er is een ruime keus. Mocht u in het restaurant van het hotel willen dineren maar wel die verse kreeft van de markt op uw bord willen zien, dan kunt u deze gewoon bestellen waarna de keukenploeg van het hotel hem voor u bereidt en serveert.
Kamers
Er zijn verschillende soorten kamers die veelal zeezicht hebben. Alle kamers hebben 2 losse bedden, TV, minibar en airconditioning.

Bel of mail mij terug