070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Kemang Icon

Kemang Icon by Alila is een van de eerste boutique hotels in Jakarta. Het hotel is aan de zuidkant van Jakarta gelegen, in een levendige en sjieke wijk, waar een moderne en relaxte sfeer hangt. Er bevinden zich vele galerijen, restaurants (Japans, Europees, Indisch, Chinees), clubs en cafés. De wijk is hierdoor ook populair onder de Jakartaanse bevolking. Het hotel zelf is een oase van rust. Zo kunt u ontspannen aan het prachtige zwembad op het dak, shoppen in de aanwezige boetieks of heerlijk uit eten in een van de vele restaurants in de omgeving.

Faciliteiten
Hotel Kemang Icon beschikt over verschillende boetieks op de begane grond en eerste verdieping. Daarnaast zijn er een zwembad en restaurant op het dakterras met prachtig uitzicht over Kemang. Restaurant ‘The Edge’ serveert een combinatie van Indonesische en internationale gerechten.

Kamers
Kemang Icon telt 12 unieke suites welke allen beschikken over een salon, walk-in garderobe, flatscreen TV, DVD speler, iPod en minibar. De ensuite badkamers zijn voorzien van bad en/of douche en toiletartikelen van L’Occitane.

Bel of mail mij terug