070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Bagus Jati

Bagus Jati is de ideale locatie voor een verblijf met optimale rust. De enige geluiden die u in dit paradijsje hoort is het zingen van de vogels en 's nachts het gekwaak van de kikkers. Bagus Jati ligt vlakbij het dorpje Sebatu, in de bergen van Ubud. Het resort ligt op een unieke locatie, namelijk in de weelderige bossen en op de helling van een berg. Met vijf hectare oppervlakte kan de receptie, het restaurant en de spa even lopen zijn, maar met een belletje naar de receptie komt een busje u al ophalen bij uw villa. Er is een shuttleservice naar Ubud.

Faciliteiten
Receptie, restaurant, bar, wasserij/stomerij, natuurbad met waterval, zwembad met ligbedden en parasols, spa centrum met regen douche, herbal stoombad, hydrotherapie, shiatsu kamer, fitness centrum, yoga en meditatie paviljoen, botanische tuin.

Kamers
Er zijn achttien ruime villa's, waarvan acht Deluxe Spa Villas en tien Superior Villas. Alle Deluxe Spa Villas hebben een diameter van tien meter, inclusief de prive kamer voor behandelingen en balkon. Elke Deluxe Spa Villa heeft een prive kamer met een massagebed en jacuzzi, aangesloten op de badkamer. De Superior Villas hebben een spectaculair uitzicht op de bergen en een oppervlakte van zeventig vierkante meter.

Bel of mail mij terug