070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Residence de Rohan

Hotel residence de Rohan is een veelgeprezen sfeerhotel aan de Atlantische kust op ca. 3 km van de geanimeerde badplaats Royan. De villa is rond 1900 gebouwd en was oorspronkelijk een jachthuis. In de jaren 20 van de vorige eeuw organiseerde de Hertogin van Rohan hier regelmatig literaire ontmoetingen. De vele Belle Epoque stijlkenmerken in de villa getuigen nog van deze periode. Het ontbijt kunt u buiten nuttigen op het terras met zicht over de zee. Vanuit de tuin loopt er een pad direct naar "Plage de Nauzan", een groot (zand)strand waar diverse watersport activiteiten plaatsvinden en met o.a. een populaire bar/nightclub.

Faciliteiten
Receptie, lounge, bar, tafeltennis, terras, gratis draadloos internet, tuin/park met groot zwembad (18 m x 18 m) en eigen parkeergelegenheid. Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar deze zijn in voldoende mate in de directe omgeving te vinden.

Kamers
De kamers (44) zijn ondergebracht in het hoofdgebouw (klassieke inrichting - zicht op het park) en de gelijkvloerse moderne paviljoens (met eigen terras/toegang tot de tuin - zicht op de tuin/park). Allemaal zijn ze verzorgd ingericht voorzien van 2 losse bedden of 2-persoonsbed, tv, telefoon, internet aansluiting en badkamer met bad of douche, haardroger en toilet. Op aanvraag zijn er (familie)kamers waarop 1 kind t/m 11 jaar op kamer ouders mogelijk is - gratis basis logies - ontbijt en alle overige kosten zijn ter plaatse te betalen.

Bel of mail mij terug