070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

La Cour Sainte Catherine

La Cour Sainte Catherine bevindt zich zowel in het stadscentrum als vlak bij de promenade in Honfleur. Een paar lokale bezienswaardigheden zijn onder andere Clocher Sainte-Catherine en La Lieutenance. Wil je liever een middagje winkelen, ga dan naar Honfleur Normandy Outlet en Marché aux Poissons. Musée Satie en Parc des Enclos Calouste Gulbenkian zijn ook zeker het bezoeken waard.

St. Catherine's Court is een van de meest authentieke bezienswaardigheden in de oude stad. De gebouwen, typisch voor de Normandische architectuur, gegroepeerd rond de tuin van een priester, maakten deel uit van een klooster van de Augustijner zusters in de zeventiende eeuw. Een charmante residentie gelegen in het hart van het historische centrum van Honfleur, in de buurt van het kerkplein en de oude haven. Uw kamer en ontbijt wachten op u in alle rust, in een comfortabele, natuurlijke en warme omgeving.

Het ontbijt is uitgebreid, afhankelijk van het weer binnen of op het terras.
Het is in buffetvorm met o.a. Koffie, thee, chocolademelk en taditioneel stokbrood, boter, jam en appel- of sinaasappelsap Alain Milliat, gekookt ei, vleeswaren, Normandische kazen, gebak, ontbijtgranen, zelfgemaakte cake, yoghurt, vers fruit ....

Bel of mail mij terug