070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Hôtel Villa-Lamartine

Het Hotel Villa-Lamartine, uw 3-sterren hotel met een verfijnde stijl in het centrum van Arcachon

Op een steenworp afstand van winkels, restaurants en het strand van Arcachon, kunt u te voet het centrum van Arcachon ontdekken, en ook het Moorse park, de winterstad en zijn typische architectuur.
Een ideale plek voor uw verblijf in het hart van Arcachon

De kamers zijn de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit, met een verfijnde stijl, parketvloeren en houten meubilair en lichte kleuren. Uw kamer beschikt over een balkon of terras.

Sfeervol met de Arcachon's savoir-vivre en de elegantie van een Belle Époque-inrichting.
Het ontbijt bestaat uit een assortiment van gebak, brood, kazen, fruit, warme dranken, vruchtensappen, enz., Wordt het ontbijt geserveerd in de eetkamer of, op aanvraag, op uw kamer.

Dankzij het microklimaat is het Bassin d'Arcachon een bevoorrechte plek met een natuur van uitzonderlijke schoonheid. Tussen de grote duin van Pilat en de kleine oesterhavens van Cap Ferret, heeft u de mogelijkheid om een echte vakantie te beleven volgens de seizoenen en getijden.

Zelfs vogels houden ervan om rond te scharrelen in het Ornithologische reservaat. Met de boot, te voet of met de fiets, geniet van de schatten van het Bassin d'Arcachon.

 

Bel of mail mij terug