070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Cloitre Saint Louis

Met zijn ligging in het centrum van Avignon, is Cloître Saint Louis het perfecte vertrekpunt voor verkenningen van deze stad van de Pausen. Het hotel is een goed voorbeeld van een 16e eeuws klooster waar een zeer modern hotel in is gevestigd. U kunt kiezen uit modern ingerichte kamers in het oude kloostergebouw of designkamers in de aangebouwde (zeer avant-gardistische) vleugel. Staat u voor het hotel, dan bevindt u zich in één van de drukste straten van Avignon, vol met winkels, bars en restaurants, loopt u de entree van het hotel binnen, dan vindt u rust, een dromerige patio met eeuwenoude platanen en bestaat alle geluid uit een spetterend fonteintje.

Faciliteiten
Receptie met lounge, bar, restaurant beide met mogelijkheid tot eten en drinken in de patio van het oude klooster, onder de platanen, lift. Op het dak van de moderne vleugel vindt u een zwembad met uitzicht over de daken van Avignon, ligstoelen. Parkeergarage (beperkte capaciteit).

Kamers
Zowel de kamers in het oude klooster als die in de moderne vleugel zijn modern ingericht. Ze hebben een 2-persoonsbed of twee losse bedden, telefoon, TV met satelliet-ontvangst en betaalkanalen, modemaansluiting, minibar, kluisje, airconditioning. Badkamers met bad of douche, toilet en haardroger. De standaardkamers hebben vooral uitzicht op de binnentuin, de superieur kamers en suites hebben vooral uitzicht op de patio van het klooster.
 

Bel of mail mij terug