070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
  •   8 dagen
  • Vanaf Amsterdam
  • Accommodaties geregeld
  • vanaf € 1995,- per persoon
Prijzen en aanvragen

Rondreis Lapland Saariselkä vakantiehuis/appartement inclusief excursiepakket

Rondreis

Nr Dagen Plaats Hotel Nachten
1 1-8 Saariselkä Vakantiehuis/appartement Saariselkä 7
De route in beeld gebracht
De accommodaties van waar u verblijft

Saariselkä

Op maandag FOREST SKIING EXPERIENCE
Verken besneeuwde bossen op een paar speciaal gebouwde ski’s – geen eerdere ervaring nodig!
Bosski’s zijn geen freeride-ski’s (dus geen trucjes…), en ook geen gewone langlaufski’s (het idee is niet om cardio te doen of een record te verslaan!), ze zijn gewoon een leuke en comfortabele manier om in de diepe sneeuw te reizen en het achterland te verkennen.
Ervaar de sensatie van bosskiën! Op dit avontuur, geniet je van een rustige skitocht door het stille witte bos met een pauze voor warme dranken. Eerdere ervaring in het skiën is niet noodzakelijk: de korte, gebruiksvriendelijke bosski’s combineert de beste eigenschappen van een sneeuwschoen en een traditionele ski. Dit maakt het tot een plezier, zelfs voor beginners.
Start op maandag om 9 uur en duurt 3,5 uur

Op dinsdag SCENIC SNOWMOBILE SAFARI
Sneeuwscooter safari. Nadat we onze outfit hebben gepast en de instructies over het rijden hebben gehad, beginnen we aan ons avontuur.
Ontdek de unieke besneeuwde natuur van Lapland en het plezier van sneeuwscooter rijden. Deze sneeuwscootersafari is een perfecte manier om de prachtige natuur van Lapland te ervaren terwijl je geen haast hebt met rijden. De route klimt de top van de heuvels op waar je wordt begroet met een ontzagwekkend landschap.
Vergeet niet je camera mee te nemen, want er zijn er genoeg van stops onderweg om foto’s te maken! Warm bessensap is geserveerd voor tijdens de safari.
Start op dinsdag om 9.30 uur en duurt 2,5 uur

Op woensdag HUSKY SAFARI 20 KM
De husky safari is de meest geliefde safari bij onze gasten. Niet vreemd een tocht met de husky’s door de besneeuwde bossen is een unieke ervaring. Neem deel aan deze spannende husky-safari en geniet van de sledetocht in het midden van de arctische natuur. We zullen enthousiaste Husky-honden ontmoeten en onze gids zal ons de instructies geven om het husky-team te mennen. Daarna gaan we met onze teams op pad en rijden
We door besneeuwde bossen en over de open vlaktes. We rijden ca. 20 km met de slede, dit duurt ca. 1,5 a 2 uur. We wisselen halverwege de safari van bestuurder.
Leid je sledehondenteam door de witte wildernis Klaar, klaar, moe: deze huskytocht zit boordevol spanning en sensatie! Eenmaal terug in de kennel mag je genieten warm bessensap bij een open vuur en kletsen met de musher over deze geweldige noordelijke dieren.
Start op woensdag om 10.30 uur 5 uur (inclusief de transfer per bus)

Op donderdagavond SEARCH OF THE NORTHERN LIGHTS BY SNOWMOBILE
’s Nachts door het Lapse woud rijden is al een belevenis op zich, maar deze reis gaat om het zoeken naar noorderlicht, het magnifieke lichtfenomeen van de natuur. Scan de arctische nachtelijke hemel op een sneeuwscooter op zoek naar het noorderlicht. Deze avondsafari neemt je mee op zoek naar het noorderlicht en ervaar het unieke gevoel van een arctische nacht! Als je een verlicht dorp achter je laat, zal de donkere wildernis je al snel omhullen. De sneeuw, glinsterend onder het maanlicht, schildert het landschap met zijn magische glans. Je gids leidt je naar de beste plekken om het noorderlicht te vinden. Met een beetje geluk kun je de lucht zien dansen
de vurige tinten groen! In de lichtheid van de poolnacht wordt een stop gemaakt om te genieten van warme worstjes en drink bij de open haard en deel verhalen over de Arctische manier van leven
Start op donderdagavond om 20.00 uur en duurt 3 uur

Ter plaatse zijn extra excursies bij te boeken via onze agent.

1 Vakantiehuis/appartement Saariselkä
Vakantiehuis/appartement Saariselkä

Vakantiehuis/appartement Saariselkä

De vakantiehuizen/ appartementen liggen rondom Saariselkä. Ze zijn allemaal van verschillende eigenaren wat zowel de ligging als de indeling elke keer anders maakt. De afstand tot het centrum van Saariselkä is tussen de 750m en de 2500m. In de meeste gevallen is een skibushalte op max. 500m afstand. Deze rijdt alleen overdag. Het vakantiehuis/ appartement is meestal geschakeld, dat wil zeggen ...

Dag 1-8
Bekijk hotel
Onderstaande vanaf-prijzen zijn per persoon en indicatief. Als u wilt weten hoe hoog de prijs exact is voor uw gewenste reisdatum, nodigen we u uit om een voorstel aan te vragen.

Rondreis Lapland Saariselkä vakantiehuis/appartement inclusief excursiepakket

Bel of mail mij terug