070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Cottage

Een klein huisje/ cottage is ideaal als accommodatie-optie voor een wintervakantie met het gezin of een romantische tijd samen. De ruime woonkamer gecombineerd met de keuken, een slaapkamer en een handige loft, is een gezellige vakantiebestemming voor 2-4 personen. De oppervlakte is tussen de ca. 40-60m2.

De cottages zijn van individuele eigenaren en kunnen dus qua indeling, ligging etc. onderling verschillen. Er zijn vrijstaande cottages maar deze liggen verder weg in de bossen. De meeste cottages zijn geschakeld met 1 of meerdere cottages aan elkaar. Ze liggen rondom het dorp verspreid in kleine wijken of midden in de bossen.
De ligging is onderling verschillend, maar de ski-bus ligt op tussen de 500-1.000m van de cottage. De cross country tracks zijn dichtbij op een paar honderd meter. Het centrum van Äkäslompolo ligt tussen de 2 en 3,5km.

Faciliteiten van de cottage
Er is een parkeerplaats, keuken, woonruimte met open haard (hout aanwezig), slaapkamer, wasruimte / toilet en een sauna. De keuken is uitgerust met o.a. , vaatwasser, servies, koelkast met vriezer, koffiezetapparaat, broodrooster, fornuis/ oven, afzuigkap, meestal met een magnetron.
Verder is er vaak muziek ik de vorm van een CD-speler, er is een TV, een droogkast en een wasmachine. Slaapkamer met 2 bedden en in de woonkamer een slaapbank voor 2 kinderen tot 16 jaar of soms een loft met 2 losse bedden. Dit afhankelijk van de indeling/ oppervlakte van de cottage.

Bel of mail mij terug