070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Äkäshotelli

Omgeven door groene naaldbomen, bedekt met een witte laag sneeuw, ligt dit knusse hotel. Vanuit hier kun je alle excursies doen die je maar wilt, maar je zit ook slechts een paar kilometer van de skipistes van Yllas. De skibus stopt naast de deur. Even ontspannen in het zwembad of in de bar is ook best lekker.
Maar nog lekkerder is het in je eigen sauna in je appartement. In je eenvoudige keukentje kun je je eigen diner maken, maar in de omgeving zijn ook een aantal goede restaurants. Veel gasten zijn hier trouwens erg lovend over het lekkere ontbijtbuffet.
De andere optie is een hotelkamer in het hoofdgebouw.
Alle appartementen hebben een eigen sauna en bevinden zich dichtbij/ rondom het hotel. Alle kamerprijzen zijn inclusief gratis gebruik van de sauna van het hotel en het zwembad.
Het Lapland Hotel Äkäshotelli heeft een foyerbar met een gezellige open haard en is populair bij zowel de inwoners als de gasten. Op basis van authentieke noordelijke smaken en pure ingrediënten wordt het ontbijt dagelijks geserveerd van 7.00 tot 10.00 uur. Voor onze gasten is het ontbijt bij de kamerprijs inbegrepen.

Hotelkamer
De hotelkamers bevinden zich in het hoofdgebouw van het hotel. De hotelkamer heeft twee eenpersoonsbedden en de kamer is rookvrij. Met gratis toegang tot het zwembad en de fitnessruimte.

Appartement/ Vakantiewoning van ca. 38 M², met een slaapnis
De vakantieappartementen bevinden zich dichtbij/ rondom het hotel Äkäshotelli. Het vakantieappartement heeft een slaapnis met twee bedden. In de woonkamer is er een gecombineerde keuken en eethoek, vanaf de bank zijn er extra bedden voor twee kinderen tm 16 jaar. Met sauna en internet.
Er zijn ook grotere appartementen voor 6 tot 8 personen.

Bel of mail mij terug