070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Leighton House

THUIS WEG VAN HUIS
Welkom bij Leighton House, een charmant en elegant boetiekpension in het hart van Bath, Verenigd Koninkrijk. De kamers zijn gehuisvest in een prachtig Georgiaans herenhuis.
Het herenhuis is liefdevol gerestaureerd in zijn oude glorie, met een stijlvol en eigentijds interieur dat originele historische kenmerken perfect in evenwicht brengt met moderne voorzieningen. Bij Leighton House Boutique Guesthouse zijn ze er trots op dat we onze gasten een warm en persoonlijk welkom bieden, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw verblijf bij ons zo comfortabel en aangenaam mogelijk is.

Leighton House Bath is een luxe hotel in het hart van Bath, Engeland. Met zijn verbluffende Georgische architectuur en elegante interieurs biedt het een mix van modern comfort en klassieke charme.

Als u Leighton House Bath binnenstapt, wordt u begroet door een warme en uitnodigende sfeer. Het hotel beschikt over prachtig ingerichte kamers en suites, elk prachtig ingericht met stijlvol meubilair, luxe beddengoed en moderne voorzieningen.

Bij Leighton House biedt het restaurant een scala aan heerlijke gerechten gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten, en de getalenteerde chef-koks zijn altijd blij om tegemoet te komen aan eventuele dieetwensen of voorkeuren. De lounge en restaurant bieden de perfecte ruimte om te dineren en te socializen, met een stijlvolle inrichting en comfortabel meubilair dat een warme en uitnodigende sfeer creëert.

De kamers zijn individueel ontworpen om het karakter en de charme van ons boetiekpension te weerspiegelen, met op maat gemaakte meubels en inrichting die een warme en uitnodigende sfeer creëren.

In de lounge en restaurant vindt u een zorgvuldig samengestelde collectie kunstwerken en designstukken die het rijke culturele erfgoed van Bath weerspiegelen. Van antieke meubels en vintage textiel tot hedendaagse kunst en beeldhouwkunst, de gemeenschappelijke ruimtes bieden een feest voor de zintuigen en een kijkje in het unieke karakter en de charme van het pension.

Voor degenen die de prachtige stad Bath willen verkennen, maakt de centrale locatie van het hotel het tot een ideale uitvalsbasis. U bevindt zich op loopafstand van populaire bezienswaardigheden, zoals de Romeinse baden, Bath Abbey en het Jane Austen Centre. De conciërge van het hotel kan u helpen met aanbevelingen voor rondleidingen, theatershows en andere activiteiten om uw verblijf nog aangenamer te maken.

 

Bel of mail mij terug