070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Burghotel Auf dem Falkenstein

Dit sensationeel op een hoge rots gebouwde hotel heeft een bijna 360º zicht op de omgeving beneden in de diepte. Deze ligging op 1.200 meter hoogte staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Ooit had koning Ludwig II de droom hier op de ruïnes van kasteel Frankenstein een sprookjesslot te bouwen. Nu is het ook een sprookje, maar dan in hotelvorm. Na een avontuurlijke reis naar boven liggen 16 individueel en zeer weldadig ingerichte themakamers en –suites op u  te wachten. Die zijn zo comfortabel dat u misschien wel helemaal niet meer weg wilt. Dat is ook niet nodig want er is genoeg te doen in en om het hotel. Te beginnen met de culinaire verwennerij van chef Anton Schlachter in het restaurant. Hier staan allerlei regionale, gastronomische heerlijkheden op de kaart. Ontspannen kan middels het uitgebreide Spa & Wellness-aanbod of bij lekker weer op een van de terrassen met adembenemend uitzicht op het dal en op de besneeuwde Alpen daarachter.

Faciliteiten
Ontbijtbuffet, restaurant, parkeerplaats, Spa & Wellness voorzieningen, gemeenschappelijke ruimtes, open haard, suites, terrassen.

Kamers
Gratis wifi, badkamer met bad (soms whirlpool), haardroger, toiletartikelen, badjas, badslippers, privéterras of -balkon, weegschaal, inloopkleedkast, satelliet tv.

 

Bel of mail mij terug