070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

Een iconische industriële parel op een Toplocatie in een nieuw ontwikkeld gebied – Het Carlsberg City District
Het hotel is gevestigd in voormalige mout- en bieropslag gebouwen in de stadswijk Carlsberg in Kopenhagen en is nu omgetoverd tot een luxe boetiekhotel. Het viersterrenhotel Hotel Ottilia is genoemd naar de vrouw van de beroemde oprichter en brouwer van Carlsberg.

Het hotel is naast de dierentuin van Kopenhagen, het Meat Packing District en Vesterbro, dat bekend staat om zijn levendige culturele, bar- en restaurantscene. Het nieuwe stadsdeel Carlsberg ondergaat momenteel een uitgebreide renovatie door ontwikkelingsbedrijf Carlsberg Byen P/S. Nieuwe architectuur wordt vermengd met historische gebouwen en tuinen, die allemaal deel uitmaken van de geschiedenis van Kopenhagen en tot doel hebben het oude industriegebied van Carlsberg aantrekkelijker te maken voor toeristen en bewoners in het gebied.

Het Tramonto Rooftop - Italian Cuisine & bar is een Italiaanse parel op de top van het hotel, waar u kunt genieten van het allerbeste van Italië. En je krijgt meer dan alleen geweldig Italiaans eten - je zit in de meest unieke omgeving. Terwijl je geniet van die geweldige lunch of diner, krijg je een prachtig 360-graden uitzicht over de stad. Kies een plekje binnen in de gezellige en stedelijke zithoeken of pak een tafeltje op het dakterras. Oh ja, je vindt er ook het meest geweldige dakterras en lounge met kleine hoptuinen (verwijzend naar de brouwerij.

Bij Brøchner Hotels willen ze buitengewone ervaringen creëren voor de gasten, partners en medewerkers. Uitgangspunt is “het opnieuw uitvinden van een hotelverblijf”. Een hotel is niet zomaar een kamer of een bed. Het is een passie. Het is warmte, vrijgevigheid, vrienden, familie en collega's. Zo hebben ze altijd een speciale plek voor een cocktail in de bar, een goede kop koffie in de lobby of een ontbijt om de dag te beginnen..

Omdat de iconische brouwerijgebouwen op de monumentenlijst staan, is de buitenkant bewaard gebleven en heeft daarom de 64 prachtige gouden schilden die de gevel bedekken behouden. Achter elk gouden schild verbergt zich een unieke kamer met 3,4 meter hoge plafonds, die de oorspronkelijke architectuur aanvult. De tegenoverliggende gevel wordt gesierd door 64 ronde ramen die even groot zijn als de gouden schilden. Deze ronde panoramische ramen zijn groot genoeg om niet alleen als raam te dienen, maar ook als een gebogen halvemaanvormige bank bedekt met zachte leren kussens.

Bel of mail mij terug