070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

San Pedro de Majagua

Het hotel San Pedro de Majagua is een typisch voorbeeld van een relaxhotel voor de kust van Cartagena. Dagelijks vaart een snelle transferboot van het eiland (vertrek rond 9u) naar de plezierhaven van Cartagena om rond 10.30 u met de nieuwe gasten koers te zetten naar de Rosario eilanden. De vaartijd bedraagt zo'n uur en de tocht op zich is al leuk om mee te maken. Onderweg passeert u eerst de zeehaven, dan het Spaanse fort bij de uitgang van de zeehaven en volgt u de kust totdat uw transferboot koers zet naar de Rosario eilanden.

Eenmaal aangekomen, volgt de totale ontspanning op het eiland. U kunt ontspannen op het strand, u kunt mee met een excursie om vogels te spotten of een duikcursus volgen. Maar u kunt ook een ontspannen massage boeken en verder een mooi boek lezen of een muziekje luisteren. Er is wifi in de openbare ruimte en het restaurant serveert - hoe kan het ook anders - lokale visspecialiteiten. Bij het ontbijt wordt veel tropisch fruit geserveerd.

De kamers liggen verspreid over het eiland en zijn er in de categorie standaardkamer, superior, junior suite en suite. Sommige kamers hebben een eigen terras, sommige hebben zeezicht. Alle kamers hebben airconditioning, flatscreen-TV met satelliet ontvangst en iedere kamer heeft een eigen badkamer met  met gratis toiletartikelen en gratis badjassen.

 

Bel of mail mij terug