070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

La Manigua Lodge

La Manigua Lodge is een plek een te worden met de prachtige natuur van Colombia als u een van Colombia’s meest iconische natuurlijke bestemmingen bezoekt: Caño Cristales. U zult bij La Manigua Lodge dezelfde gemakken als thuis ervaren maar dan midden in de natuur. De accommodatie bevindt zich in het tropische bos: La Serranía de la Macerena. U zult tijdens uw verblijf volledig omringt zijn door natuur en kunt u genieten van de geluiden van onder andere vogels, insecten en zelfs apen. Een verblijf hier helpt ook dit stukje natuur te beschermen, de accommodatie en natuur zijn een, hierom wordt elke boom en elk organisme net zo goed verzorgd als de lodge zelf. De lodge draait volledig op groene energie.

Faciliteiten
La Manigua Lodge heeft een restaurant waar u elke ochtend gratis kunt ontbijten, het ontbijt is voornamelijk van de lokale keuken. De accommodatie biedt u hulp aan bij het boeken van een tour naar Caño Cristales en biedt u gratis Wi-Fi.

Kamers
Alle vijf lodges zijn voorzien van een balkon, zitplaatsen en een badkamer. Ook zijn er zonnepanelen aangelegd zodat u s ’avonds licht heeft en/of uw elektronische apparaten op kunt laden.

Bel of mail mij terug