070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

La Campana boutique

La Campana boutique hotel is een sfeervolle accommodatie gelegen in het groene El Poblado district in Medellín. Het heeft een wisselende tentoonstelling van Colombiaanse kunstwerken. Het metrostation Poblado is op wandelafstand en u kunt met de metro de hele stad verkennen en bij de belangrijkste hoogtepunten van Medellín komen, waaronder het populaire Plaza Botero. De accommodatie wordt al gerund door een sympathieke familie met veel ervaring, die er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

De accommodatie heeft een Wi-Fi netwerk waar gasten gratis gebruik van kunnen maken en er is een privé parkeerplaats bij de accommodatie. De receptie is 24 uur per dag geopend en hier kunt uw kleren laten wassen. Het restaurant van het hotel bevindt zich op het buitenterras en hier worden traditionele gerechten geserveerd uit de Aburrà-vallei en s’ochtends kunt u genieten van een Amerikaans ontbijt terwijl u de vogels hoort fluiten en de vlinder overvliegen.

Alle 13 kamers van La Campana boutique hotel zijn voorzien van een televisie, koelkast, een bureau en een eigen badkamer met toiletartikelen en een haardroger. Het Wi-Fi netwerk is ook op de kamers te gebruiken en er is roomservice beschikbaar.

Bel of mail mij terug