070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Hacienda Venecia

Hacienda Venecia ligt in de Zona Cafetera, de prachtige koffie regio van Colombia. Er is bij de accommodatie ook een koffieplantage die al meet als 100 jaar draait. De hacienda heeft ook al meerdere prijzen gewonnen voor de koffie die hier verbouwd wordt. Tijdens uw verblijf wordt u volledig ondergedompeld in de natuur van dit wonderschone gebied en de rijke cultuur van de Colombiaanse koffie. Deze rust komt wel met een kleine prijs, de dichtstbijzijnde grote stad die u kunt vinden is Manizales op 10,5 kilometer en daarna Pereira op 28 kilometer.

Faciliteiten
Hacienda Venecia heeft een buiten zwembad en een restaurant. Er is gratis privé parkeergelegenheid en er is een Wi-Fi netwerk in de lobby waar gasten gebruik van kunnen maken. Bij de receptie kunt u wasserij-service aanvragen, er is een bibliotheek en in de gemeenschappelijke ruimte kunt u koffie en thee krijgen. Vanuit de accommodatie kunt u een koffietoer maken, wandelen en vogelspotten.

Kamers
Hacienda Venecia biedt 4 verschillende accommodatie klassen er zit voor elke type reiziger wel iets bij, of u nu met een Louis Vuitton koffer, een Samsonite koffer, een backpack of helemaal zonder koffer aankomt.

Bel of mail mij terug