070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

El Cantil Ecolodge

De El Cantil Ecolodge ligt in Nuquí aan de Pacifische kust van Colombia. De lodge is gemaakt door en voor natuurliefhebbers. Er komen ook veel duikers en surfers, maar ook mensen die gewoon even weg willen van de drukte en even lekker tot rust komen. Voor de El Cantil Ecolodge staat service voorop en ze hebben dan ook een prijs gewonnen voor de beste service van het gebied. U kunt er dus vanuit gaan dat het personeel van de accommodatie er alles aan doet om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Ook is El Cantil Ecolodge uitgeroep door lonely planet tot beste ecolodge van Colombia en heeft de nummer twee plek bemachtigt op het beste groene hotel van Colombia.

Faciliteiten
De accommodatie bied verschillende activiteiten aan zoals: kajakken, wandel tochten door de jungle, surfen, snorkel tochten en speed boat surf tochten. Verder is er een uitstekend restaurant met veel vis, schelp- en schaaldieren specialiteiten. Het restaurant is open voor ontbijt, lunch en diner. Daarbuiten zijn er twee zonnedekken en een hangmat gebied.

Kamers
Er zijn slechts zeven kamers, deze zijn alleen zeer comfortabel en hebben ieder zijn eigen badkamer met uitkijk op de jungle. Op elke kamer is een klamboe boven het bed, er zijn ingebouwde kledingkasten en er is een terras met een hangmat en uitzicht op zee.

Bel of mail mij terug