070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Auberge du Pêcheur

Aan de oevers van de Leie in Sint-Martens-Latem ligt Hotel Auberge du Pêcheur. Het dorpje ligt op een kleine afstand van de historische stad Gent. Bezoek hier de burcht Gravensteen, de St.-Pietersabdij en de Sint-Niklaaskerk. Vergeet niet een echte Gentse chocolaterie en bierbrouwerij te bezoeken. In Sint-Martens-Latem kunt u de Sint-Martineskerk en de Koutermolen bekijken. Het nabijgelegen Deurle is sinds 2008 het mooiste dorp van Oost-Vlaanderen. De dorpskom is hier terecht beschermd. Ontdek de schitterende natuur van Oost-Vlaanderen per fiets, per boot of lopend.

In de brasserie van Hotel Auberge du Pêcheur kunt u terecht voor een heerlijk diner. In de zomer bent u welkom op het gezellige buitenterras en in de winter eet u bij het knetterende haardvuur. Ontdek de wijnkelder van het hotel en proef één van de 500 kwaliteitswijnen. Aan de oevers van de Leie staat de zomerbar. Geniet hier van tapas en drankjes.

Faciliteiten
Hotel Auberge du Pêcheur beschikt over een tuin met terras, buitenhaard, bar, lounge en restaurant. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd en er is een lift aanwezig.

Kamers
De 32 kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, kluis, TV en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een bad of regendouche, toiletartikelen en een haardroger. Om uw verblijf nog comfortabeler te maken is er een fles mineraalwater aanwezig.

Bel of mail mij terug