070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Spaanse en Franse Pyreneeën / juni – juli 2019

Beste Ruud,

Wij zijn zaterdag veilig huiswaarts gekeerd na een werkelijk fantastische vakantie. We hebben enorm genoten van deze reis door de Pyreneeën, wat een natuurpracht. En complimenten voor deze route langs iedere keer weer prachtige hotels. We hebben deze keer bewust voor een wat hoger segment gekozen en dat hebben jullie volledig waargemaakt.

Heb nog wel een paar tips:

  • Ik had iets meer toeristische tips verwacht van de plekken waar we verbleven
  • De route was prachtig en qua reistijd van A naar B prima te doen, alleen de laatste etappe was (te) lang: 450 km is een beetje te veel van het goede (Sabiñanigo, Huesca – Girona).
  • Hostellerie de Cèdres is prachtig, alleen een dorp waar je niks kunt verder. Vervelend voor ons was dat het hotel op zondag (!) dicht was, dus geen restaurant of andere mogelijkheden van eten en drinken. Nog 1 ander restaurant in het dorp, maar dat was helaas ontzettend vergane glorie, we hebben daar op zondavond alleen zitten eten.. 😉
  • De hotels waren prachtig en kleinschalig, dan merk je bij het Spa & Golf hotel in Gorraiz direct een andere sfeer: hotel is groter en zakelijker, je voelt je dan meer een klant dan gast. Ook jammer dat de Spa precies op de dagen dat wij er waren gesloten was.
  • Het hotel in Sabiñanigo was ok, het plaatsje stelt helaas weinig voor, wel een goed startpunt naar het Ordesa National Park.

Zie het a.u.b. als opbouwende kritiek. Nogmaals: we hebben enorm genoten! De hotels en plaatsen waar ik niks over zeg waren top!

Groet, en ongetwijfeld tot een volgende keer!

Manfred

Bel of mail mij terug