070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Vietnam – augustus 2017

Beste Ruud,

Deze zomer hadden wij het voornemen om een rondreis te maken door Vietnam. Omdat wij pas vrij laat duidelijkheid hadden over onze definitieve vakantiedata, besloten wij om het samenstellen van onze rondreis te laten verrichten door AmbianceTravel. Op basis van onze wensen in combinatie met enkele suggesties van directeur Ruud de Meer, heeft AmbianceTravel binnen een kort tijdsbestek nog last minute een compleet verzorgde maatwerkreis kunnen samenstellen. Zelfs tot een week voor vertrekdatum is Ruud nog actief betrokken geweest bij het organiseren van de reis door o.a. een lijst met suggesties en must-sees door te sturen en door een upgrade voor een hotel uit te zoeken, puur om de reiservaring te verbeteren.

Uitgerust met onze reisbescheiden en de lijst met tips, begonnen wij aan onze reis door Vietnam van Hanoi met als uiteindelijke eindbestemming Ho Chi Minh stad. In iedere stad waar wij hebben verbleven waren wij volledig onder de indruk van de mooie en luxueuze hotels. Keurige bediening, centraal gelegen en mooie ruime kamers waren de standaard. Ook hebben wij gedurende onze reis een overnachting gehad op een boot in de baai van Ha Long Bay, waarbij net als bij de andere locaties gold, dat de kwaliteit van het verblijf uitstekend was.

Ook gedurende de reis was AmbianceTravel actief betrokken door o.a. informatie te sturen over gatewijzigingen en vluchttijden van onze binnenlandse vluchten. Daarnaast stonden zij tijdens onze reis direct klaar om te ondersteunen bij het verzorgen van een aanpassing in één van de transfers.

Al met al kijken wij terug op een mooie reis door een schitterend land met gastvrije en vriendelijke mensen en heerlijk eten, waarbij de reis tot in de puntjes verzocht is door AmbianceTravel.

Paul van der Maas

Bel of mail mij terug