070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Uitgebreid Sardinië – juli & augustus 2018

Beste,

Even de tijd genomen om weer te landen in NL en te gaan zitten om te reageren op jullie verzoek. Het was een fantastische vakantie. De locaties die jullie voor ons hebben uitgezocht waren echt TOP. Meerdere keren kneep ik mij in de arm en dacht "mogen wij hier verblijven?". Oogstrelende plekken. Zo bijzonder.

Sardinië is divers en heel afwisselend. Witte zandstranden met diep blauw water worden afgewisseld met steile kliffen en het hele mondaine en moderne noorden (lijkt wel Monaco).

Fijn dat we er in juli waren. Een stuk minder druk dan als de Italiaanse vakantie van kracht is (augustus). Ondanks de droogte was het groen (veel bomen) en waren er heel veel bloemen (oleanders in alle tinten van wit tot diep roze). 

De fles prosecco die wij namens jullie hebben gekregen bij aankomst in het eerste hotel was echt super attent. Ik heb er van genoten (mijn man en dochter drinken niet ;-)).

Het was een bijzondere en mooie vakantie. We gaan zeker nog een keer terug.

Wij hebben nog wel een paar tips voor een volgende keer:

Bij aankomst op Olbia moesten wij bij het ophalen van de auto toch wel lang wachten, er was ook een rij voor Executive klanten die bijzonder kort was, misschien een overweging waard geweest om een upgrade te nemen naar premium/express?
Sommige kamers bij Aldiola Country Resort hebben geen uitzicht op het meer (niet altijd het geval bij standard of classic kamers/bungalows). Wanneer men een upgrade neemt dan heeft u wel uitzicht op het meer.
Bij sommige accommodaties is er sprake van een 'towel service' het was handig geweest als wij daarover waren geïnformeerd, scheelt behoorlijke ruimte in de koffer als we de badhanddoeken niet hoeven mee te nemen.

Nogmaals dank voor het organiseren van deze fantastische reis.

Hartelijke groet,

Bel of mail mij terug