070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis 'Tussen de Alrgarve en Lissabon' – augustus 2017

Beste Yvo en Anita,

Ondertussen zijn wij reeds enkele dagen terug van een mooie en deugddoende vakantie in Portugal. Bij deze wou ik nog even feedback bezorgen over de geselecteerde vakantie en verblijven.

Net als vorig jaar hebben wij enorm genoten van Portugal, het is een mooi land met zeer vriendelijke en gastvrije mensen. De keuken is eenvoudig en tegelijk zeer smaakvol met als hoogtepunt een lekkere cataplana.

Pousada Convento de Tavira: zeer mooi, sfeervol en rustig hotel dat mooi werd geïntegreerd in het oude klooster. Het personeel is het meest vriendelijke ik en mijn vrouw ooit in een hotel hebben ontmoet (heb dit tevens ook overgemaakt aan Pestana group als silver card member). Tijdens ons verblijf was ik ook jarig en het stemde mij dan ook zeer vrolijk bij terugkomst van een uitstap dat het personeel mij feliciteerde, maar er tevens ook een zeer leuke attentie aanwezig was op de kamer onder de vorm van een fles champagne en gebak. Het zijn zeer kleine details waar een mens super gelukkig van wordt en het hotel bovenaan een lijst plaatst om nogmaals te bezoeken. Tavira en omgeving zijn zeer mooi en gezellig druk, een wandeling op het strand van Praia do Barril naar Praia do Tavira is eveneens aan te raden. Lissabon: het Lisboa Plaza hotel is een wat groter hotel, met een meer zakelijke aanpak, doch ook hier weer enorm welkom gevoeld. De stad voor de tweede maal bezoeken gaf ons de tijd om de iets verder afgelegen wijken te bezoeken , en de trein naar Cascais te nemen.

Een groot woord van dank gaat ook uit naar jullie als reisorganisatie, alles was tot in de puntjes geregeld. vanaf het vertrek op Brussels airport, de huurwagen, de mooi geselecteerde hotels. U mag er zeker van zijn dat wij uw reisorganisatie met stip aanbevelen aan familie en vrienden, net als wij zeker in de toekomst opnieuw beroep zullen doen op jullie voor het uitstippelen van een volgende vakantie.

Familie Maes – Muijs

Bel of mail mij terug