070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Italie Pollenzo, San Remo, Rapallo, Bagno A Rapoli, Corrubio en Moltraiso – juni 2017

Beste Anita,

Wat een prachtige reis heb je voor ons samengesteld! Mooie locaties, zeer sfeervolle hotels, luxe in overvloed, voor ons absoluut onvergetelijk. We hebben genoten en zoals vaak met vakanties; te kort en te snel voorbij.

Voor toekomstige klanten wellicht goed om wat feedback te krijgen over onze ervaring met de hotels, inclusief restaurant en receptie. – Albergo dell Agenzia, receptie hielp ons uitstekend met het huren van een Vespa. Service in het restaurant viel zeer tegen. Lang wachten, geen aandacht van de bediening. Niet prettig.
– De Paris, we vonden het zeer moeilijk te vinden. Je rijdt er dicht voor langs, en ze hebben geen uithangbord wat uitsteekt. De naam staat alleen op het pand. Door de relatief drukke doorgaande weg stop je ook niet zo makkelijk. Uiteindelijk gevonden en een gratis upgrade naar de Junior Suite gekregen, welke zeer goed beviel!
– Grand Hotel Bristol Resort & Spa, we kregen een gratis welkomstdrankje, dat is altijd leuk. Het restaurant op het dak van het hotel is super. Heerlijk gegeten, goede service en een prachtig uitzicht.
– MGallery Villa Olmi, voor ons de topper van de reis. Mooi hotel, goed restaurant, shuttle service naar Florence, uitstekende service. De topper was hier toch wel de conciërge, hij heeft ons meer dan goed geholpen bij een route voor een dagtrip en het regelen van een lunch in een wijngaard met uiteraard een wijnproeverij erbij. Niets op aan te merken!
– Byblos Art Villa Amista, apart hotel door de kunst, maar ook juist door die kunst binnen niet sfeervol. Buiten is daarentegen weer zeer smaakvol, grootse oprijlaan, mooie prieeltjes om onder te dineren en het ontbijt lijkt ook buiten te zijn. Receptie is uitermate slecht, kon geen 'welkom of dankjewel voor uw komst' vanaf. Alles wat we vroegen leek een probleem. De hotelbar is extreem duur, werkelijk belachelijk. Een cocktail kost € 25,00 en de goedkoopste wijn € 14,00 per glaasje. Werkelijk schokkend. En logisch dat de bar continu leeg was. Positief punt is dat ze ook een shuttle service naar de stad hadden.
– Grand Hotel Imperiale, personeel werkt hard maar blijft vriendelijk. Restaurants zijn goed, locatie is perfect en het zwembad ligt prachtig. Boot opstappunt ligt naast het hotel, ideaal.

Nogmaals dank voor het regelen van de hotels!

René en Carmen.

Bel of mail mij terug