070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Frankrijk en Noord Spanje per eigen auto, juli 2022

Inmiddels zijn wij weer veilig en blij terug van een prachtige rondreis door Noord Spanje.

Aangezien de start van deze reis niet geheel volgens verwachting is verlopen, denk ik er goed aan te doen jullie toch even te informeren met een bescheiden evaluatie.

Wij hebben met deze reis een prachtige ervaring opgedaan; mooie locaties, stijlvolle hotels, goede hotelkamers en adequate reis- en locatiebeschrijvingen. Ook de routebepaling en de te overbruggen afstanden waren deskundig ingeschat. Overigens is dit deel van Spanje sowieso erg bezienswaardig met een aangenaam klimaat, veel groen, niet toeristisch druk, veel kunst en cultuur en tenslotte een adembenemend mooie natuur met ruige kustlijn, oceaan en onmetelijk grote bossen en hoge bergen.

Wij hebben een uitstekende indruk van de professionaliteit van jullie bureau; in geval van vragen snel en terzake bereikbaar. Jullie reactie op onze klacht bij de start van de reis ( gedoe over een voucher en daarna een verkeerd geboekte kamer) was de enig juiste, namelijk het probleem oplossen. Dat hebben wij zeer gewaardeerd en zal ons in toekomstige reisplannen zeker motiveren om weer eens met jullie in zee te gaan.

Met dank en vriendelijke groet,

Eigenbrood – Amsterdam

Bel of mail mij terug