070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Rondreis Andalusië met verblijf in sfeerhotels, november 2018

Wij hebben een aangename reis gehad. Onderweg van het ene naar de andere stop hebben we binnenwegen genomen en dus zo mijn mogelijk de snelweg gepakt. Wij zijn erg onder de indruk geraakt van het prachtige landschap, en de vriendelijke kleine witte dorpen.

Onze eerste overnachting (Cortijo del Arte) was een mooie plek, goed restaurant, maar de kamer viel ons wel tegen, weinig sfeervol! De tweede stop, (Hacienda el Santiscal) was een prachtige locatie, met sfeervolle kamer en ook weer een prima restaurant.

In Sevilla (Patio de la Alameda) een prima hotel, centraal gelegen met goed ontbijt.

Córdoba is onze favoriete plek! Wat een fantastisch mooi en sfeervol hotel (Balcon de Córdoba. Geweldig om op het dakterras de ondergaande zon te zien. Onze gids bij de rondleiding per fiets door Córdoba heeft veel kunnen vertellen, had overal een antwoord op naar aanleiding van onze vragen en is erg enthousiast.

In Granada hadden we een prima hotel met sfeervolle kamer, maar de badkamer moet echt gerenoveerd worden, de gordijnen eens wassen/dan wel vervangen en het is een prima accommodatie (Palacio de los Navas). We hadden in het Alhambra een leuke gids en hebben enorm genoten.

Al met al hebben we genoten en raden wij de reis ten zeerste aan!

Tot slot heeft AmbianceTravel prima service verleend toen het met de toegangsbewijzen voor het Alhambra even niet helemaal goed verliep.

Vr. groeten uit Noord-Holland,

 

Bel of mail mij terug