070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Maatwerkreis van Noord-Spanje naar Andalusië, mei 2018

Beste AmbianceTravel-team,

Wij zijn terug uit Spanje en hebben een fantastische reis gehad. Het was allemaal prima georganiseerd. Het hotel in Elciego, Marquez de Riscal was fantastisch. Ook het hotel in Salamanca (Palacio de San Esteban) was top!

In Sevilla (Patio de la Alameda) waren we ook heel tevreden net zoals in Tarifa (The Tarifa Lances). Het hotel in Málaga en Granada was elk net genoeg voor één nacht. Een echte aanrader in Tarifa is om daar te gaan vogel- of walvisspotten (bij Birding the Strait). Hier hadden we een fantastiche dag in de natuurgebieden en nog een extra korting voor een whalewatch tour die ook de moeite waard was.

Met veel genoegen,

Daniel

 

Paradores rondreis Klassiek Andalusië, mei 2018

Onze reis door Andalusië is zeer goed verlopen. Alle papieren over routes, de Paradores en de daarbij behorende informatie waren prima in orde en keurig op tijd door ons ontvangen. Ook was de huurauto prima in orde.

De Paradores waren allemaal van een goed tot uitstekend niveau en hebben ons hart gestolen. We hebben echter 1 opmerking; de Parador in Arcos de la Frontera is moeilijk bereikbaar en staat in tegenstelling tot de andere Paradores (soms) niet aangegeven in het plaatsje. De zeer nauwe, steile en smalle straatjes zijn dus rijdend op je navigatie een behoorlijke uitdaging en ik weet zeker dat niet iedere reiziger dit zal waarderen.

Wij vonden het een wat "slapend" dorpje, waar nagenoeg niets te beleven is. Mede omdat deze Parador ook geen zwembad heeft is deze ons minder goed bevallen.

Het heeft onze vakantie niet beïnvloed en wij gaan zeker weer samen met AmbianceTravel een nieuwe rondreis uitzoeken.

Met vriendelijke groeten,

C. Daalmeijer

Bel of mail mij terug