070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Maatwerkreis Frankrijk – September, 2020

Beste Ambiancers,

We zijn weer thuis en kijken terug op een mooie reis, ook al was het niet helemaal zoals we dat in februari hadden bedacht.

Maar Frans Baskenland is een perfect alternatief voor het Spaanse Baskenland gebleken! Bayonne is een superleuke stad waar je struikelt over de terrassen en leuke winkeltjes. En tjonge wat hebben we geboft met het weer!

De last-minute omboeking naar Château de la Plante was overigens een schot in de roos. Geweldig vriendelijke eigenaren en een heus hemelbed, we hebben het niet als een gemis ervaren dat we niet in Poitiers konden overnachten. Château de la Plante is sowieso perfect voor doorreis, dankzij de locatie vlak om de hoek van Poitiers en Tours. Dus mensen die niet in de steden willen logeren, maar deze wel willen bezoeken zitten hier ook goed. In de omgeving is veel te zien, de eigenaar spreekt goed engels dus dat helpt. Kortom ik kan me zo voorstellen dat het ook voor een wat langer verblijf perfect is.

Kortom, jullie hartelijk dank voor het omplannen en het meedenken. In deze rare tijden zal er veel van jullie worden gevraagd!

Hartelijke groeten,

Ingrid & Fred,
Rotterdam

Bel of mail mij terug