070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Maatwerk Schotland o.b.v. eigen vervoer (ferry), juni en juli 2018

Beste medewerkers van AmbianceTravel,

Wij hebben erg genoten van onze reis door Schotland. De hotels waren mooi en bevonden zich op bijzondere locaties. De reis was erg geweldig en in het bijzonder de rit van oost naar west, door het noorden van Schotland was fantastisch.

Op het eiland (Isle of Skye) hebben wij op aangeven van een plaatselijk toeristenbureau een rit gemaakt die door weinigen gereden wordt, maar ongekend mooi was. Deze route ging binnendoor in de buurt van (net na) Staffin naar Uig van oost naar west. Het is wel een route van 1 baan (heen en terug), dus men moet regelmatig naar de kant om tegenliggers door te laten.

Tijdens deze rit konden wij foto's blijven maken omdat de ene locatie nog mooier was dan de andere. Erg moeilijk te vinden, maar een absolute aanrader is Fairy Glen nabij Uig.

Wij hebben twee aanbevelingen voor toekomstige reizigers.

– Boek geen hotel in Portree, het is er duur en erg simpel qua verblijf. Portree heeft zelf ook bijna niets te bieden dus een hotel of een B&B elders op Isle of Skye of vlak buiten Isle of Skye is een betere keuze.

De laatste rit naar Newcastle upon Tyne vanuit Taynuilt is best wel lang. Wij zouden adviseren om een extra overnachting te nemen bij Loch Lomond, zodat u de Trossachs route kunt rijden. *

Met vriendelijke groet,

de heer H. de B.

 

*[reactie AmbianceTravel: een andere tip zou kunnen zijn om een nacht te plannen in de Scottish Borders, omgeving Galashiels-Peebles-Dumfries ter overbrugging op uw terugreis naar Newcastle upon Tyne / Engeland].

Bel of mail mij terug