070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Maatwerk La Rioja & Baskenland vanuit Madrid – Februari, 2020

Hallo Yvo,

We zijn weer terug – en wat zijn we enthousiast over jullie organisatie.

Wij vonden het proces van de offerte en de reiservaring van de reis in het algemeen heel professioneel, veel kennis van alle plekjes, snelle antwoorden, duidelijk, vriendelijk. Echt top!

De reisbescheiden meer als duidelijk, zelfs een geprinte routebeschrijving. Echt top! Wij misten niets, alle informatie was volledig. Top! Ik zit zelf in het communicatievlak en weet daarom te waarderen hoe duidelijk en snel jullie communiceren tijdens de reis.

 

Wij verbleven tijdens onze reis bij de hotels: Palacio San Martin – Madrid, Parador de Santo Domingo de la Calzada, Villa Soro – San Sebastian, Rural Gaintza – Getaria, Palacio Oxangoiti – Lekeitio en ten slotte bij hotel Artetxe – Bilbao.

In het algemeen vonden wij de verschillende type accommodaties absoluut top. Wij waren verbaasd hoe leuk, schoon en authentiek alle accommodaties waren. Villa Soro is dé aanrader, wat een top hotel!

 

Als je vanuit Lekeitio naar Guernica via de kustweg reist, kom je langs een café (Atxarre) aan het strand, dat ons werd aanbevolen door de hoteleigenaar in Lekeitio. Wat een top tip! Doen! https://atxarre.nl/

Wij vonden Rural Gaintza: Suuuuuuuuper!!!!!! De topper (op Villa Soro na). Palacio Exoangoiti was eenvoudig, maar schoon en midden in het oude vissersdorpje Lekeitio. Hotel Artetxe bleek een gouden tip die ik tijdens onze reisvoorbereiding in een blog had gelezen. Het ligt ietsje buiten Bilbao, boven op een berg, met zicht op heel Bilbao. De hele berg/het dorpje/het hotel is in familiebezit sinds 200 jaar. Het hotel is eenvouding, maar schoon, met super ontbijt, goede bedden, is mooi opgeknapt en compleet met ligstoeltjes in de tuin, tussen de eigen limoenboompjes met uitzicht op Bilbao.

Vanuit het hotel Artetxe (gratis parkeren, wat een gouden tip is, want parkeren in Bilbao bleek inderdaad haast onmogelijk, zoals gewaarschuwd), kan je a) of in 30 min. naar Bilbao lopen, of b) met de bus (stopt voor het hotel), of c) met de Furnicular (2km met de auto vanuit het hotel, met gratis parkeren bij de Furnicular). De Furnicular is een bergtrein/tram die van boven op de berg naar beneden naar Bilbao gaat. Alle 3 mogelijkheden hebben wij getest, we vonden alle 3 een superleuke belevenis. Dus deze laatste drie hotels zijn eveneens absolute aanraders!

 

We hadden een hele fijne reis. Toppers!!!

Bedankt nogmaals,

Dani en Bert

Bel of mail mij terug