070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

15 dagen Andalusië, verblijf in appartementen – november 2017

We hebben genoten van de reis maar hebben ook wat tips. Het eerste appartement (Palacio Almagra – Granada) lag prachtig in het centrum en was qua uitvalsbasis heerlijk. Het was echter een heel donker appartement en er was wel een (klein) buiten gedeelte, maar dat was door de hoge muren volledig in de schaduw en daardoor koud en winderig. Met (duidelijk aangegeven) een klein ventje van 7 maanden ben je veel in je appartement of net er buiten dus was het prettig geweest dat het buiten ook echt buiten was zodat hij daar ook gebruik van had kunnen maken.

Het tweede appartement (Patio de Viana – Córdoba) was top, lekker licht, groot, netjes verzorgd (babybedje met knuffel en babybadlaken plus speelkleed, super goed!) Lag ook heerlijk dichtbij veel verschillende dingen en vonden wij de topper van de vakantie. Buiten was voor de kleine man niet heel handig omdat het allemaal steen was en op de begane grond continue schaduw maar omdat het appartement zo groot was en lekker licht hebben we dat niet gemist.

Het derde appartement (Al Sur – Chiclana de la Frontera) was klinisch, nette service (we mochten wisselen naar beter uitzicht) en het gras bij het zwembad was heerlijk toeven in de zon met een klein kereltje. We hebben het babybedje uiteindelijk wel gekregen maar het kostte wat moeite. Zwembad was dicht (wisten we) en het restaurant ook. De zeelocatie dichtbij was lekker en er was genoeg te doen in de omgeving, plek is dus een aanrader, appartement was wat minder vriendelijk.

Hartelijke groet,

Familie Janssen

Bel of mail mij terug