070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Solares de Portugal, logeren in eeuwenoude landhuizen

Solares de Portugal is een keten van circa 90 kleinschalige hotels, met name te vinden in het noorden van Portugal. Het unieke van deze hotels is dat alle gevestigd zijn in historische landhuizen uit de 17e en 18e eeuw, de Gouden Eeuw van Portugal. De hotels zijn onderverdeeld in 3 categorieën, van basic tot luxueus. Zeker voor wie van plan is een rondreis Portugal in het noorden te doen, is het leuk om in een aantal van deze solares te overnachten.

De Solares hotels zijn kleinschalig, van 5 tot 15 kamers en doen nog het meest denken aan bed & breakfast hotels. De meeste serveren alleen ontbijt, sommige hebben ook een restaurant of diner service.

Voor meer informatie over deze unieke accommodaties kunt u terecht op de officiële website van Solares de Portugal.

Themareizen
AmbianceTravel verzorgt ook rondreizen per thema. Zo hebben sommige een geweldige tuin met bijzondere planten en bomen, terwijl andere in de buurt van een golfbaan liggen of eigen wijnbouw hebben.

Maatwerk
Wij verzorgen maatwerkreizen inclusief vlucht en autohuur en combineren uw verblijf in het noorden desgewenst met een verblijf in Galicië (Noord-Spanje) of het midden en zuiden van Portugal.

Alle rondreizen dienen als inspiratie en kunnen volledig aangepast worden naar uw wensen. De rondreis kan verlengd worden,  ingekort worden, worden omgedraaid, Fly-drive of eigen autoreis. Alles is mogelijk, er kunnen zelfs persoonlijke elementen toegevoegd worden en de Solares accommodaties kunnen dus ook toegevoegd worden. Neem contact op met AmbianceTravel en informeer naar de mogelijkheden die wij bieden.

Bel of mail mij terug