070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Classic car rally Toscane oktober 2019

Met de wind door je haren

Het mooiste zakelijke relatie evenement vindt dit jaar wederom plaats in het prachtige Toscane. AmbianceTravel biedt u de gelegenheid om samen met uw gewaardeerde zakelijke relaties tijdens een drie- of vierdaags rally-event te genieten van het beste dat Toscane biedt.

Schitterende rally-trajecten, telkens in een andere klassieke automobiel, en een milde vorm van competitie met ook nadrukkelijk de ruimte om nader met de Toscaanse cultuur en keuken kennis te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

EEN ADEMBENEMENDE LOCATIE | GARGONZA
Reeds in 2012 ontdekten wij het schitterende dertiende eeuws dorpje Gargonza in de heuvels rond Monte San Savino, net iets ten zuiden van de Chianti vallei. Met behoud van veel originele details heeft de eigenaar; de Florentijnse adellijke familie Guicciardini Corsi Salviati, het dorp omgetoverd tot een uniek hotel. U stapt hier terug in de tijd, de oorspronkelijke sfeer van het eeuwenoude dorp hangt tussen de muren en in de tot hotelkamers omgebouwde oorspronkelijke huisjes van de bewoners uit een ver verleden.

Door haar ligging, tussen Arezzo en Siena in, is Gargonza de ideale uitvalsbasis om de omgeving in onze klassieke automobielen te verkennen.

INDIVIDUELE INSCHRIJVING
Naast de zakelijke reeks rally’s organiseren wij ieder jaar een rally event voor individuele inschrijving. Per team van twee personen kunt u zich inschrijven om u te meten met de overige deelnemers. Ook bij deze rally geldt de combinatie van een milde competitie met al het moois dat het Toscaanse landschap en de lokale keuken u bieden. Ieder traject rijdt u in een andere klassieker door de landschappen van de Chianti Vallei en de ‘Crete Senesi’, door eeuwenoude Etruskische dorpjes en langs plekjes waar slechts weinig toeristen u zijn voorgegaan.

DE KLASSIEKERS
Ziet u zichzelf in een Alfa Romeo Giulia spider uit 1962 door eeuwenoude Etruskische dorpjes rijden? De bochtige weggetjes bedwingen in een klassieke Triumph of MG? De plaatselijke bevolking jaloers maken door bij het koffiebarretje te stoppen met een Austin Healey? Wij maken uw mooiste dromen waar! Begeleid door ons team technische mannen dragen wij er zorg voor dat onze sportwagens uit de jaren zestig de basis vormen van een unieke belevenis.

TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE
In de periode van de Nederlandse herfstvakantie is in Toscane vaak nog weinig van die herfst te merken. De temperatuur kruipt richting 20 graden, ideaal om de omgeving te gaan verkennen in een klassieke Alfa of Fiat. Onze automobielen staan klaar voor individueel gebruik. U bepaalt zelf hoe lang u in Italië verblijft, boekt zelf of via ons uw hotel en bepaalt geheel zelf uw agenda. Natuurlijk kunnen wij u helpen met mooie routes en tips over unieke plekjes en restaurantjes. Wij hebben ook 4 persoons cabrio’s bij ons, neem uw kids gewoon mee.

Bel of mail mij terug