070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Classic car rally Toscane oktober 2019

MET DE WIND DOOR JE HAREN

Het mooiste rally evenement van het jaar vindt wederom plaats in het prachtige Toscane. AmbianceTravel biedt u een drie- of vierdaagse rally met het beste dat Toscane biedt. Schitterende rally-trajecten, telkens in een andere klassieke automobiel doen uw dagelijkse beslommeringen vergeten. Met een milde vorm van competitie maakt u nader kennis met de Toscaanse cultuur en – keuken. Neem voor meer informatie contact met ons op.

EEN ADEMBENEMENDE LOCATIE | GARGONZA

Reeds in 2012 ontdekten wij het schitterende dertiende eeuwse dorpje Gargonza. Het ligt in de heuvels rond Monte San Savino, net iets ten zuiden van de Chianti vallei. Met behoud van veel originele details heeft de eigenaar het dorp omgetoverd tot een uniek hotel. Het dorp is eigendom van de Florentijnse adellijke familie Guicciardini Corsi Salviati. U stapt hier terug in de tijd. De oorspronkelijke sfeer van het eeuwenoude dorp hangt tussen de muren van de publieke ruimtes. En ook in de huisjes van de oorspronkelijke bewoners waar nu de hotelkamers in zijn gehuisvest. Door haar ligging is Gargonza de ideale uitvalsbasis om de omgeving in onze klassieke automobielen te verkennenHet dorpje ligt namelijk tussen Arezzo en Siena in.

INDIVIDUELE INSCHRIJVING

Naast de zakelijke reeks rally’s organiseren wij ieder jaar een rally event met individuele inschrijving. Per team van twee personen kunt u zich inschrijven om u te meten met de overige deelnemers. Ook bij deze rally geldt de combinatie van een milde competitie met het Toscaanse landschap en de lokale keuken. Ieder traject rijdt u in een andere klassieker door de landschappen van de Chianti Vallei en de ‘Crete Senesi’. Daarbij passeert u eeuwenoude Etruskische dorpjes en rijdt u langs plekjes waar slechts weinig toeristen u zijn voorgegaan.

DE KLASSIEKERS

Ziet u zichzelf in een Alfa Romeo Giulia spider uit 1962 door eeuwenoude Etruskische dorpjes rijden? De bochtige weggetjes bedwingen in een klassieke Triumph of MG? De plaatselijke bevolking jaloers maken door bij het koffiebarretje te stoppen met een Austin Healey? Wij maken uw mooiste dromen waar! Dit alles begeleid door ons team technische mannen. Zo dragen wij er zorg voor dat onze sportwagens uit de jaren zestig de basis vormen van een unieke belevenis.

VAN 9 – 12 OKTOBER 2019

In oktober is in Toscane vaak nog weinig van de herfst te merken. De temperatuur kruipt richting 20 graden, ideaal om de omgeving te gaan verkennen in een klassieke Alfa of Fiat. Wij bieden in deze tijd een groepsrally aan ter kennismaking met het klassiek rallyrijden.  U kunt zich hiervoor individueel inschrijven.

Inbegrepen/niet inbegrepen:

Inbegrepen

  • 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer in het Castello di Gargonza op basis van logies met ontbijt
  • 2 diners en 3 lunches
  • 4 dagdelen klassiek rallyrijden waarbij u per dagdeel in een andere klassieker rijdt
  • deelname aan de milde competitie die ons team ter plaatse steeds uitzet
  • brandstof, routeboeken, begeleiding en verzekering van de klassiekers
  • prijsuitreiking

Niet inbegrepen

  • de vliegreis naar Toscane
  • de transfer van uw luchthaven van aankomst naar Gargonza v.v.

Wij hebben ook 4 persoons cabrio’s bij ons, neem uw naasten gewoon mee. Desgewenst regelen wij ook uw vlucht en autohuur of transfer. Verlenging met een dag is mogelijk inclusief gebruik van een klassieker. We kunnen dit onderdeel ook inpassen in een langere rondreis door Italie.

PRIJS

De prijs van deelname aan deze reis is vastgesteld op € 1295,- per persoon.

Bel of mail mij terug