070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
  •   6 dagen
  • Vanaf Amsterdam
  •   Incl. huurauto
  • Accommodaties geregeld
  • vanaf € 1350,- per persoon
Prijzen en aanvragen

Strandverlenging aan de kust van Kwazulu Natal in Zuid-Afrika

Rondreis

Nr Dagen Plaats Hotel Nachten
1 1-6 iSimangaliso Wetland Park Rocktail Camp 5
De route in beeld gebracht
De accommodaties van waar u verblijft
  • rondreis zuid-afrika Kwazulu-Natal portret vrouw
  • Rondreis Zuid-Afrika iSimangaliso wetlands

iSimangaliso Wetland Park

Maputaland U kunt de reis De Onbekende Kaap of onze andere rondreizen desgewenst verlengen met vijf tot zeven nachten ‘Beach’. U verblijft in Rocktail Camp, op basis van volpension (incl ontbijt, lunch, diner, koffie, thee), gratis gebruik van snorkelspullen, dagelijks activiteiten en excursies.

We checken in voor onze binnenlandse vlucht naar Richards Bay. Bij aankomst staat onze chauffeur al klaar en worden we naar ons camp gebracht, waar we nog een paar dagen gaan genieten van zon, zee, strand en natuur. Ons camp ligt in de beboste duinen op circa 20 minuten lopen van het strand. Het heldere, warme zeewater van de Indische Oceaan is het hele jaar door geschikt om te snorkelen en te duiken. Ook kunnen we eindeloze wandelingen door de duinen en op het strand maken, kanovaren op Lake Sibaya, op een quad door de duinen rijden, een bezoekje brengen aan het lokale Tsonga dorpje of een massage boeken. In de maanden december t/m februari kunnen we zelfs ’s nachts meegaan op een excursie naar de nesten van zeeschildpadden die dan aan land komen om hun eieren te leggen.  We hoeven ons dus geen moment te vervelen!
U slaapt in Rocktail Camp in een standaard kamer inclusief volpension en diverse activiteiten.

Vlucht Richards Bay-Johannesburg/Kaapstad -Amsterdam Onze reis zit er helaas weer op. We worden teruggebracht naar de luchthaven van Richards Bay, waar we aan boord stappen van de binnenlandse vlucht naar Johannesburg of Kaapstad. Na aankomst stappen we over op de KLM vlucht, die ons rond middernacht in ruim tien uur naar Amsterdam brengt.

1 Rocktail Camp

Rocktail Camp

 Aan de rand van Maputaland Coastel Forest, op minder dan 20 minuten lopen van stralendwit zandstrand waar amper mensen komen, ligt Rocktail Camp. U hoort hier de wind, misschien het ruisen van de Indische oceaan, vogels natuurlijk en misschien wat ander wild. Toch waant u zich hier aan het eind van de wereld. U gaat natuurlijk snorkelen of duiken en in de zomer gaat u 's nachts een eindje verder...

Dag 1-6
Bekijk hotel

Strandverlenging aan de kust van Kwazulu Natal in Zuid-Afrika

Bel of mail mij terug