070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Simbavati Hilltop Lodge

Simbavati Hilltop Lodge is het nog iets luxere zusje van Simbavati River Lodge, beide in Timbavati Private Game Reserve, onderdeel vam Greater Kruger. Hilltop Lodge ligt op een heuvel waardoor u een prachtig uitzicht heeft over het park met een grote kans op het spotten van wild. Twee keer per dag gaat u op pad met rangers van de lodge. De Big Five zien kan niet worden gegarandeerd, maar de kans is wel zeer groot. In het restaurant wordt op topniveau gekookt, ook vanuit de bar kijkt u uit over het 'bushveld', het grote terras is erop gebouwd om van het uitzicht te genieten. Tip: neem een verrekijker mee.  Er is een 'infinity pool' zodat je ook vanuit het zwembad niets hoeft te missen. De lounges zijn een ideale plek om de ervaringen van de game drives uitgebreid na te bespreken en elkaars foto's te bewonderen.
Kamers
U verblijft in één van de acht luxe safaritenten, hoewel het begrip tent hier toch nauwelijks de lading dekt.  Ze hebben een luxe badkamer met een bad en buitendouche en privé 'viewing deck'.
Hoe aangenaam en luxe het hier ook is: uiteindelijk gaat om te genieten van het wild van Krugerpark. En dat gaat lukken.

Bel of mail mij terug