070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Muluwa Lodge

Muluwa Lodge is fraai gelegen in de regio Mpumalanga Lowveld in Zuid-Afrika, ongeveer tussen Witrivier en de grotere stad Nelspruit (met vliegveld). Vanaf de terrassen van de suites en het restaurant en lounge biedt Muluwa Lodge een fantastisch uitzicht over de valleien en bergen van het gebied. Het uitzicht, prachtige zonsopkomsten en zonsondergangen, evenals een scala aan "vlaktes" met wildsoorten die dichtbij grazen (zebra’s, giraffen, wildebeesten, impala’s, kudu’s en Nyala’s) creëren een indrukwekkende ‘Serengeti’ -achtige sfeer.’Muluwa is de naam van inheemse boom, waaraan van de zomer tot de vroege herfst trossen met aangenaam geurende romig-gele bloemen groeien.

Faciliteiten
Muluwa biedt zowel een binnen- als buitenrestaurant (met rieten overkapping) als een Boma, waar bij goed weer onder de sterren kan worden gegeten. Grote ‘open’ receptie, ruime lounge area, zwembad, bar. Muluwa is een prima uitvalsbasis voor diverse activiteiten zoals tours naar Kruger (Numbi gate op 25 minuten), panorama route maar ook naar bijvoorbeeld Swaziland of Maputo (hoofdstad Mozambique). In de omgeving kunnen daarnaast een groot aantal meer avontuurlijke activiteiten worden ondernomen.

Kamers
Er zijn Luxury suites (45 m2, met eigen dompelbad) en Superior rooms (40 m2). Zij liggen verhoogd op de heuvel, vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over het bushveld. Er is airconditioning, een kingsize bed, een open lounge, een gevulde minibar en een ruime en-suite badkamer met een vrijstaand bad en een inloopdouche, evenals een buitendouche-with-a-view. Kinderen tot 12 jaar kunnen een suite delen met de ouders.

 

Bel of mail mij terug