070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Erinvale Estate hotel & Spa- Somerset West

Erinvale Estate Hotel & Spa, in Somerset West op 20 km van Stellenbosch, is een sublieme keuze voor mensen die van uitstekend eten houden en graag mooie wijnen willen proeven bij wine estates pal in de buurt. Houdt u dan ook nog van golf: De Erinvale Golf Course is ontworpen door Gary Player en grenst aan het estate. Het is absoluut één van de mooiste banen in de regio. Vanaf het hotel kijkt uit op de indrukwekkende Hottentots Hollandbergen. De oceaan is vlakbij.
Erinvale heeft een uitstekend restaurant en u kunt er ook van pubmaaltijden genieten.

Erinvale Estate hotel is grotendeels ondergebracht in een voormalig Kaapse herenhuis en bijbehorende stallen. Uitbreidingen zijn volkomen in stijl ontwikkeld en storen op geen enkele manier. Op het estate vindt u wijngaarden en mooie tuinen met oude eikenbomen. Behalve wijn- kunt u hier ook olijfolie proeven (evenals op Morgenster en Vergelegen) en van een chocolate & wine pairing genieten. Wilt u iets bijzonders: reserveer de culinaire picknick in de tuin bij Vergelegen, ‘om de hoek’.

Faciliteiten
Het restaurant van het hotel, Seventeen07, biedt een menu met lokale gerechten, gemaakt van verse boerenproducten, die het erfgoed van de Kaapse Hollandse boerderijen weerspiegelt. Skelligs pub serveert traditionele pubmaaltijden voor een informeel diner. Verder: Zwembad, tuine, terras, golfbaan, lounge, wellness faciliteiten, mountain bikes.

Kamers
Er is een breed scala aan kamers, variëren van loftrooms (25m2) met ruime badkamer met apart bad en douche, tot diverse suites, Garden Terrace rooms, een grote Courtyard Suite (35m2), met privé patio grenzend aan de tuin. Top op de bill zijn de Excutive suites en Erinvale suite. Alle kamers zijn zeer smaakvol ingericht en hebben onder meer koffie- en theefaciliteiten.

 

 

Bel of mail mij terug