070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

The Peabody Memphis

The Peabody is een van de grootste maar ook bekendste hotels van heel de “Blues City”, Memphis. Deze accommodatie dient als een perfecte brug tussen het kleurrijke verleden van de stad en het kosmopolitische heden. Ook bekend als “The South’s Grand Hotel” en is volgens de lokale inwoner legendarisch vanwege haar charme, elegantie, gastvrijheid en rijke historie die terug gaat naar 1869. Maar buiten dit is het vooral bekend vanwege de vijf eenden die in deze accommodatie leven, de eenden lopen dagelijks door de lobby heen.

Faciliteiten
The Peabody heeft verschillende restaurants. Chez Philippe serveert gastronomische Franse gerechten in de prestigieuze eetzaal van het hotel. Bij de Capriccio Grill vindt u echte streekgerechten en premium steaks, karbonades, vis en schaal- en schelpdieren. De Bar Peabody Corner serveert kleine hapjes en dranken in een gezellige, informele omgeving. Daarbuiten vindt u hier een binnenzwembad, een fitnesscentrum en een volledig uitgeruste spa. Er is een Wi-Fi netwerk waar gasten gratis gebruik van kunnen maken en er is gelegenheid om te parkeren bij de accommodatie.

Kamers
Alle 464 kamers van The Peabody zijn chique ingericht en zijn alle voorzien van een flat screen televisie, een bureau, een comfortabele zithoek en een privé badkamer met toiletartikelen. Het Wi-Fi netwerk van de accommodatie is ook op de kamers te gebruiken.

Bel of mail mij terug