070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Seaside Amelia Inn

De Seaside Amelia Inn ligt op Amelia Island, specifieker in Fenandina Beach. Al deze namen geven het al een klein beetje weg maar deze accommodatie ligt op slechts een minuut of twee wandelen van het strand. Op dit strand zijn er gratis strandstoelen en parasols beschikbaar. In de buurt van het hotel vindt u de oudste saloon van Florida (The Palace Saloon), de vuurtoren en het beroemde fort Clinch. In Amelia Island State Park kunt u veel activiteiten doen. Zo kunt u fietsen, kajakken en paardrijden.

Faciliteiten
Mocht u niet van het strand houden heeft de Seaside Amelia Inn ook haar eigen buitenzwembad. De accommodatie heeft een Wi-Fi netwerk waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. Elke ochtend wordt er een warm zuidelijk ontbijt geserveerd en de accommodatie beschikt over een businesscentrum en vergaderfaciliteiten.

Kamers
Alle 46 kamers van Seaside Amelia Inn zijn voorzien van TV, een magnetron, een koelkast, een minibar en een privé baskamer met toiletartikelen. Ook zijn er koffie- en theefaciliteiten en een ventilator aanwezig op de kamer. Het Wi-Fi netwerk van de accommodatie is ook op de kamers te gebruiken.

Bel of mail mij terug