070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Ansonborough Inn

De Ansonborough Inn is een boutique hotel, wat net zo historisch, uniek en verwelkomend is als de stad waarin het ligt, Charleston. De accommodatie ligt midden in het historische, Franse deel van de stad. Het hotel is vernoemd naar de Britse admiraal, Lord Anson, die dit pand ooit heeft gewonnen in een potje poker. In 1999 is deze accommodatie volledig heringericht. U merkt nog steeds dit pand een geschiedenis heeft maar dan slaapt u wel met de luxe van tegenwoordig. De Ansonborough Inn is aangekleed met mooie antieke meubel en fraaie originele olieverfschilderijen.

Faciliteiten
De Britse kroeg van de accommodatie is ook vernoemd naar de vroegere eigenaar. In Admiral Anson’s Pub kunt u terecht voor bieren, likeuren of een glas wijn. Een minder klassieke plaats om te drinken is de rooftopbar, hier heeft u wel een prachtig uitzicht over de stad Charleston. In Ansonborough Inn is een fitnessruimte aanwezig. De receptie is 24 uur per dag geopend en er is een Wi-Fi netwerk waar gasten gratis gebruik van kunnen maken. U kunt parkeren bij de accommodatie, hier kan wel toeslag voor gevraagd worden.

Kamers
Alle 45 kamers van Ansonborough Inn zijn voorzien van airconditioning, TV, koelkast en magnetron. Daarnaast beschikken de kamers over een privé badkamer met toiletartikelen en een haardroger. Het Wi-Fi netwerk van de accommodatie is ook op de kamers te gebruiken.

Bel of mail mij terug