070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Ben Wyvis Hotel

Dit traditionele Victoriaanse landhuis ligt in de schilderachtige, bosrijke omgeving van het kuuroord Strathpeffer. In het Ben Wyvis Hotel wordt u ondergedompeld in Schotse tradities, warmte en charme.  Het hotel bevindt zich op een groot landgoed en de golfbaan is om de hoek. Verder biedt de omgeving de mogelijkheid om deel te nemen aan een schat aan andere activiteiten zoals schieten, klimmen, wandelen, mountainbiken, quad rijden en vissen bij Loch Glascarnoch. Daarnaast kunt u kiezen voor een bezoek aan Loch Ness, Isle of Skye of Ullapool. Alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een ruime keuze aan kastelen, tuinen en whisky distilleerderijen in de directe omgeving.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een 24-uurs receptie, lobby, Whisky bar, bagage opslag,privé bioscoop, internet, een tuin en mogelijkheid tot gratis parkeren. ’s Ochtends kunt u genieten van een echt Schots ontbijt. In het restaurant kunt u tevens terecht voor een heerlijk meer gangen- diner, maar ook voor een uitgebreide zondagse lunch, een picknick pakket of een high tea.

Kamers
De meeste kamers hebben uitzicht op de omliggende bergen. Ze zijn ingericht in moderne stijl met donkere houten meubels. De kamers beschikken over een TV, telefoon, bureau, thee- en koffiefaciliteiten. In de badkamer vindt u het toilet, een douche en een bad.  

Bel of mail mij terug