070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Hotel Andria

Hotel Andria is een klein familiehotel in La Seu d'Urgell. Vijftien perfect uitgeruste kamers en een van de meest prestigieuze restaurants in de hele regio Alt Urgell.
Dit hotel is opgericht in 1875 en is een van de meest traditionele etablissementen in de Catalaanse Pyreneeën. Het Andria hotel ligt in het centrum van La Seu d'Urgell, een strategische stad om de Pyreneeën te bezoeken, op slechts tien minuten van Andorra en vijftien minuten van La Cerdanya.

Het hotel is een modernistisch gebouw dat de aandacht van alle bezoekers trekt, met een aangenaam terras met arcaden en een grote tuin waar u kunt ontspannen. Alle kamers zijn met zorg bewaard gebleven en verwennerij tot in elk detail, zodat onze gasten een unieke ervaring beleven.
Het verstrijken van de tijd heeft de persoonlijkheid en het karakter van dit charmante hotel in La Seu d'Urgell alleen maar vergroot.

Het restaurant van het hotel, van erkend prestige in La Seu d'Urgell, biedt smakelijke en klassieke gerechten, met zelfgemaakte klinknagels, gebaseerd op traditionele recepten van de Catalaanse keuken, handig aangepast aan de nieuwe tijden.
Andria Hotel biedt haar gasten een persoonlijke en nauwe behandeling, waarbij elk verblijf van onze klanten uniek is en in harmonie met de omgeving die ons omringt. Een omgeving om te genieten, uit te rusten of de natuur te verkennen.
Omringd door twee prachtige natuurparken zoals de Hoge Pyreneeën en de Cadí Moixeró, vindt u bij Hotel Andria een vriendelijke en hoogwaardige service.

Bel of mail mij terug