070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief

Convento Las Claras

Het hotel ligt midden in het historische centrum van Peñafiel, aan de oevers van de rivier de Duratón en met uitzicht op het 15e-eeuwse kasteel. Het hotel is gebouwd in 1606 en was tot in het midden van de 20ste eeuw in gebruik als klooster. Het is een sfeervol gebouw met aan de ene kant sfeer en een verhaal en op andere plaatsen vindt je nog de rauwe details van het kloosterleven. Een leven zonder franje. Juist deze mix maakt het een uniek hotel.

Faciliteiten
Receptie met lounge, er is een bar een restaurant met lokale specialiteiten en een uitgebreide wijnkaart met vooral wijnen uit de Ribera del Duero. Het restaurant is in de voormalige kapel van het klooster. Er is een SPA met binnen- en buiten zwembad, met tegen betaling, diverse behandelingen/ massages. Het ontbijt is in buffet vorm.

Kamers
Na een reis is er niets prettiger dan een goede hotelkamer. Er is hier op de details gelet met diverse houtsoorten in lichte tinten. Er zijn 64 comfortabele kamers allen voorzien van tv, verwarming, individuele airconditioning, minibar, telefoon, internetverbinding, kluis, douche of bad, haardroger.

Bel of mail mij terug