070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Quinta de Santo Antonio

Quinta de Stº António

In het hart van Alto Alentejo en gelegen tussen Elvas en Badajoz, is Quinta de Santo António een ware oase voor diegenen die rust, schoonheid en superieure kwaliteit van dienstverlening zoeken.

Quinta de Santo António beslaat momenteel 17 hectare en ligt op het landgoed Herdade da Amoreira. Het geeft een beeld van de Alentejo in een sfeer die rijk is aan traditie en teruggaat in de tijd.

Het hoofdgebouw, in combinatie met de kapel gebouwd in 1715, belichaamt de mooiste architectuur van de traditionele landgoederen, en harmonieert met de XVIII-eeuwse tuinen en het karakteristieke landelijke Alentejo-landschap.

Op slechts 7 km van Quinta de Santo António ligt de prachtige stad Elvas met zijn enorme historische erfgoed en bijzondere monumenten, in het bijzonder de prachtige Aqueduto da Amoreira en de bolwerkversterkingen die kandidaat zijn voor de status van werelderfgoed.

Vanuit cultureel oogpunt biedt de stad, ook bekend als de "Sleutel tot het Koninkrijk", de bezoeker talloze opties zoals het Museum voor Heilige Kunst, het Museum voor Moderne Kunst, het Militair Museum en het Fotografiemuseum.

Bel of mail mij terug