070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Sommarøy Arctic Hotel

Op een klein uur rijden van de noordelijke hoofdstad Tromsø ligt het Sommarøt Arctic Hotel. Het pittoreske kustplaatsje Sommarøy staat al sinds de 7e eeuw bekend als een levendige plaats. U kunt er heerlijk ontspannen, goed vissen en misschien ziet u nog wel een zeehond of walvis tijdens uw verblijf. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Tromsø tijdens uw verblijf. Neem hier de kabelbaan naar het uitzichtpunt waar u over de hele stad kunt uitkijken. Maak daarnaast kennis met de Sami cultuur en hun rendieren.

Het restaurant van het Sommarøy Arctic Hotel maakt gebruik van lokale producten uit het arctische gebied. De wijn die geschonken wordt, wordt direct geïmporteerd vanuit Massimago, Italië. Geniet tijdens uw diner van het prachtige uitzicht over het water.

Faciliteiten
Sommarøy Arctic Hotel beschikt over een terras, picknickplaats en eigen strand. Daarnaast kunt u gebruik maken van de sauna, fitnessruimte en jacuzzi. In de bar en het restaurant kunt u genieten van een hapje en een drankje. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd en er is een lift aanwezig. Het hotel organiseert verschillende activiteiten.

Kamers
De 28 kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, TV, zithoek en bureau. Daarnaast beschikken de kamers over een bad of douche en haardroger. Het hotel beschikt over een aantal cabins, huizen en appartementen waar u kunt verblijven.

Bel of mail mij terug