070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Breidablikk Gjestehus – Narvik

In het hart van Narvik ligt Breidablikk Gjestehus. Het stadje staat bekend als de hoofdstad van ijzer. Jarenlang werd ijzer via Narvik verder getransporteerd naar het noorden en het zuiden van Noorwegen via de zee. Dit was mogelijk omdat de zee bij Narvik ijsvrij is. Narvik heeft een veel warmer klimaat dan andere plekken op de wereld op dezelfde breedtegraad, zoals Alaska of Groenland. Bezoek het oorlogsmuseum en de vismarkt van Narvik tijdens uw verblijf. Ga daarnaast met de kabelbaan naar de top van de Narvikfjellet, op wel 656 meter. Dit is een goed startpunt voor activiteiten als hiken, mountainbiken of de middernachtszon bewonderen.

Faciliteiten
Breidablikk Gjestehus beschikt over een terras, bar en bagageopslag. Elke ochtend kunt u genieten van een gevarieerd ontbijt met uitzicht op de bergen en haven van Narvik. In de lobby is gratis koffie en thee verkrijgbaar.

Kamers
De 21 kamers zijn comfortabel ingericht met TV, bureau en gratis wifi . Daarnaast beschikken de kamers over een douche, toiletartikelen en een haardroger. De meeste kamers bieden uitzicht op de bergen en haven van Narvik.

Bel of mail mij terug