070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Vesting Hotel – Naarden Vesting

Op nog geen half uurtje rijden van Amsterdam bevindt zich het Vestinghotel. Dit kleinschalige boutique hotel is gelegen in één van de best bewaarde vestingsteden van Europa, namelijk Naarden. Het hotel heeft een laagdrempelige en ongedwongen uitstraling. Dit hotel is voor zowel jong als oud de perfecte locatie voor een verblijf van één of meerdere dagen in het Noord-Hollandse stadje.

Wanneer u uit de voordeur van het hotel naar buiten stapt, loopt u zo het centrum in. Maak een tochtje door de dubbele grachtengordel, bezoek het Vestingsmuseum of maak een wandeling om Naarden heen om de bastions en de omwalling van buitenaf te bewonderen.

Faciliteiten
Het Vestinghotel beschikt over een terras en een loungebar. In het restaurant van het hotel kunt u genieten van een diner bestaande uit meerdere kleine gerechtjes. In de ochtend staat er een heerlijk ontbijtplateau voor u klaar.

Kamers
Het Vesting Hotel beschikt over 14 kamers. Allemaal zijn ze voorzien van gratis wifi, TV, een koelkast en airconitioning. Verder zijn er voor uw gemak gratis toiletartikelen, zowel een bad als douche en luxe beddengoed aanwezig.

Bel of mail mij terug