070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Sandton IJsselhotel

Gelegen op een steenworp afstand van Deventer aan de IJssel ligt het Sandton IJsselhotel. De IJssel wordt door vele mensen als een van de mooiste rivieren van Nederland gezien. Ga op ontdekkingstocht door de historische Hanzestad Deventer tijdens uw verblijf. Bezoek bezienswaardigheden als Museum De Waag , de voormalige Vrouwengevangenis Charles Dickens Kabinet en de Lebuinuskerk met zijn 46 meter hoge toren. Ga wandelen of fietsen door de IJsselvallei en geniet.

In het IJssel Restaurant kunt u genieten van de creaties van chef Joris Gerrits en zijn team. De gerechten worden bereid met lokale producten en zijn geïnspireerd door de wisselende seizoenen en de 'Dutch Cuisine'. Geserveerd met een prachtig uitzicht.

Faciliteiten
Sandton IJsselhotel beschikt over een terras, bar, restaurant en lift. Verder kunt u gebruik maken van de fitnessruimte en de sauna tijdens uw verblijf. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd.

Kamers
De 29 kamers zijn comfortabel ingericht met airconditioning, TV met Netflix, minibar en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een bad of douche, toiletartikelen, haardroger, badjas en slippers. Sommige kamers bieden uitzicht op de IJssel.

Bel of mail mij terug