070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Restaurant & Hotel Hoog Holten

Het charmante Restaurant & Hotel Hoog Holten ligt aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug, beheerd door Staatsbosbeheer. Het perfecte startpunt om te gaan wandelen of fietsen over de talloze routes. Holten is een gezellig Sallands dorp die onlosmakelijk verboden is met de Holterberg. Combineer een bezoek aan de Canadese Begraafplaats met een bezoek aan het Memory International War Museum. Aanraders zijn het Bakkerij- en IJsmuseum in Hellendoorn en Kasteel Warmelo in Diepenheim. Verder kunt u een bezoek brengen aan het historische centrum van Deventer en Zutphen.

Het voormalige jachthuis beschikt over twee restaurants. In het door Michelin Bib Gourmand bekroonde Restaurant Hoog Holten kunt u genieten van internationale, verrassende gerechten. Proef de heerlijke menu's van chef-kok Marc Boti en sous-chef Andy Meester tijdens uw verblijf. Op het terras van Brasserie Birds kunt u genieten van gerechten die bereid zijn op de BBQ.

Faciliteiten
Restaurant & Hotel Hoog Holten beschikt over een tuin met terras, bibliotheek, bar en restaurant. Verder kunt u gebruik maken van de spa met sauna, solarium en stoombad. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd.

Kamers
De 24 kamers zijn comfortabel ingericht met TV, zitgelegenheid en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een bad of douche, toiletartikelen en een haardroger. De meeste kamers bieden uitzicht op de tuin.

Bel of mail mij terug