070-3223066 (Nederlandnl) 078-353100 (Belgiëbe) Nieuwsbrief
Lees meer over het reizen in corona tijd

Landgoed Overste Hof

Verscholen in het prachtige natuurgebied Strijthagen ligt Landgoed Overste Hof. Ontdek het beschermde Heuvelland per fiets of lopend en breng een bezoek aan het Mergelrijk van Zuid-Limburg. De Overste Hof ligt in het historische Landgraaf, waar u veel kastelen, boerderijden en diverse monumenten kunt bekijken. Op het kleine afstand van het hotel vindt u Valkenburg, Heerlen en Maastricht. Vergeet niet een te bezoek te brengen aan Mondo Verde en GaiaZOO of ontspan in Thermae 2000.

Geniet van Franse en regionale gerechten in het restaurant van Overste Hof. De chef-kok Fred Smits stelt heerlijke gerechten samen met producten van het seizoen. Met mooi weer kunt u plaats nemen op het gezellige vijverterras. In loungebar 'De Huiskamer' kunt u ontspannen met een drankje en een tijdschrift.

Faciliteiten
Landgoed Overste Hof beschikt over een tuin met terras en buitenhaard, bibliotheek, loungebar en restaurant. Er wordt dagelijks een gevarieerd ontbijt geserveerd en u kunt parkeren bij de accommodatie.

Kamers
De 29 kamers zijn comfortabel ingericht met boxspringbedden, kluis, TV en gratis wifi. Daarnaast beschikken de kamers over een inloopdouche en gratis toiletartikelen. De Grand Suite beschikt over een eigen jacuzzi.

Bel of mail mij terug